Pages

Saturday, 27 August 2011

AIR DADA MENANTU


di sebuah kampung yang terpencil tinggallah seorang bapa dan anak lelakinya. kehidupan mereka suram selepas isteri si bapak tadi telah meninggal dunia. pada suatu hari bapak si anak ni bertanya kepada anaknya:

bapak: anakku, kamu tidak ada pilihan wanita untuk dijadikan isteri ke?
anak: ada bapak, kenapa?
bapak: rumah kita nie dah tak bermaya semenjak mak kau tiada. ayah nak sgt kamu nikah cepat
anak: itu juga hajat saya bapak. nanti saya fikirkan

setelah difikirkan si anak tu pun bersetuju untuk bernikah. setelah bernikah kehidupan mereka kembali cerah. makan minum dijaga. pakaian dijaga. kira semua dijaga la. setelah 2 tahun mendirikan rumah tangga si anak ini dapat cahaya mata. sedang anak masih dalam umur tak samapai 2 bulan dia terpaksa meninggalkan rumah tersebut (untuk kekebun je). si anak nie berkebun ngan bapak dia. kebun diorang nie tak la jauh mana pun dalam 2km je. sedang mereka sibuk berkebun si bapak tanya si anak nie
bapak: nak, mana air yang bapak suruh bawak tadi?
anak: la saya lupa la ayah.
bapak: teringat anak la tu. takpe la bapak balik sekejap
dalam perjalanan 2km itu si bapak nie terasa dahaga sangat2. dengan panas teriknya. dengan usianya, setibanya dirumah, si menantu nie tertido selepas menyusukan anaknya. si bapak nie ternampak lelehan susu pada badan si menantu ni. kerana terlalu dahaga si bapak terus menerkam mehisap susus yg di badan si menantu nie. se menantu nie pun terjaga.
menantu: BAPAK, sampai hati bapak. saya report kat suami saya.
bapak: bapak dahaga nak.
setelah petang. si anak pun pulan. si menantu pun report la kat suami dia.
anak: bapak, sampai hati bapak(ayat sama ngan bini)
bapak: bapak dahaga nak
anak: kenapa bapak sanggup buat demikian pada isteri saya bapak.
bapak: bapak dahaga nak.
anak: tak bolehke bapak minum air di dapur tu bapak
bapak: bapak terlalu dahaga nak.
anak: kenapa bapak kenapa(nada marah)
bapak: (dengan nada marah)bapak dah kata bapak dahagakan. ala berkira sangat baru sikit je aku hisap susu bini kau. anak tak kenang jasa. dulu 2 tahun kau hisap susu bini aku. ada aku bising. anak tak kenang budi.

si anak tergamam.

4 comments:

  1. Dah nasib kena balas budi..................!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gadis Asia Cantik Putih Mulus Toket Gede Meki Tembem,Foto Telanjang Bugil di Kolam Renang

      Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol,Foto Sex Hot Model Baby Juwita

      Gambar Skandal Isteri Dengan Boss Bogel Hot Tetek Besar Gambar Tudung Tetek Kecil Cipap Ketat

      Kisah Sek bersama Janda Muda Di kota Bandung @ Nikmatin Susu Montok Mbak Lina Dan Mbak Wati

      Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet

      Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek,Cream obat pemutih wajah Alami - Permanen - aman

      Gambar Awek Bikini Bogel Tetek Besar Erna Pamer Toket Pake Seragam Sma Lalu Ngentot

      Video Anak Smp Mesama Pacarnya Diruang Tamu,Cewek Suka Tampil Bugil Depan Cermin

      Ameri Ichinose : 50 Foto Bugil Bintang Baru Porno Jepan...Mulussss,Koleksi cewek Lagi Garuk Memek Di Tempet Umum... Kagak Sadar

      Tiga Saudara : Pose Hot Bugil Pamerin Memek Sambil Cuci Mobil..berbusa - busa.Foto Sexy Tamara Bleszynski Pakai Baju Hitam

      Pose Hot Abg Sma Bugil : Lagi Pamerin Susu & Memek..Kelakuan Binal,Video Live : Ngentot Abg Bertudung Yang Liar ..Maen Diatas Kursi Kuno

      Ass Point Fuck] Photo Ngentot Hot : Adegan photo Abg Saat Dientot..meringis keenakan Gan,Download Video Porno Angel Lelga Full 3gp

      Photo : Indonesian Umbrella Girls Collection, Luuuaarrrrrr biaassaaa,Download Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

      Foto Hot Tenty Kamal for Popular Magazine,Rupa ini Perkerja Mas 5 Bintang ... Amat Memaluka

      Foto HOT Cewek LESBIAN Sumpah HOT Banget Gan,Cara Memperbesar Penis Dengan Vakum Penis Tarik Sport

      Delete
  2. Nasib x isap yg kt bwah 2 ye......

    ReplyDelete