Pages

Sunday, 5 February 2012

angkara kloroform

Tempat kerja aku ni sebuah hospital, lapan tingkat. Ada lah seorang Sekretari yang rajin kerja sampai lewat malam bila nak siapkan “board paper”. Nama dia Deera. Comel je, setinggi 5′ 2″…. dah beranak dua pun tapi macam awek pertengahan dua pulohan. Seorang senior ni namanya Rahman selalu saja menjeling-jeling kat Deera. Dia menyimpan dendam kerana Deera ni macam sombong sikit. Baru tak sampai setahun kerja di sini.
Rahman berbadan saiz agak sasa, kuat seks pulak tu. Nampak kaki perempuanpun dia boleh tegak, ini kan pulak nampak tetek ataupun punggung macam Ziana Zain.
Satu hari Rahman sedar Deera tak balik lagi selepas pukul 8.00 malam. Dia dah check kat punch card dan terus naik ke tingkat di mana Deera bekerja. Sah! Tak ada orang lain, melainkan Deera seorang menyiapkan kertas kerja bossnya. Yelah, boss suka bagi last minute, esok nak present…. selalu macam tu, so sekretarilah jadi mangsa. Kali ini, Deera pasti jadi mangsa lagi… lebih dahsyat, mangsa seks buas Rahman.
Rahman ada bawak sebotol kecil berisi klorofom yang di “cilok” dari Lab tingkat bawah.
“Hai! Tak balik lagi?” Deera terkejut dengan tergahan Rahman yang tiba-tiba muncul dari arah belakang. Deera tengah menyusun dokumen sambil mencangkung, tak berkasut… cuma panty hose hitamnya saja yang tutup kakinya. Dari tadi Rahman dah terlior melihat keadaan itu dan dari tadi sampai ketika itulah, balak dalam seluarnya dah keras, menegang hampir 180 darjah! Batang Rahman bukan main kuat, keras macam besi, sungguhpun tak sepanjang Mat Saleh, tapi 7 Inci dan genggaman wanita comel dengan dua tangan dah cukup membayangkan berapa besarnya. Kepala batang kalau dah berkilat jauh lebih besar dari ibujari kaki Deera!
“Errr…. banyak kerja ni”, jawab Deera. Tak senyum langsung, masam aje. Letih agaknya.
“Boleh saya bantu”… tanya Rahman.
“Tak payah lah!” jawab Deera macam tak layan.
Rahman mula bengang….”Oh! Sombong yerrrr” dalam hati Rahman mula berdetik nak mulakan rancangannya.
“Cik Rahman… buat apa kat sini. Baliklah dulu!!!”
“Tak ada apa. Sayakan jaga maintenance… nampak lampu terang kat sini… ingat tak ada orang. Sajalah nak check. Kang kalau tak tutup, esok boss belasah saya pulak” Rahman cuba memberi alasan.
Rahman pura-pura beredar tapi rupa-rupanya dia sembunyi di sebalik tiang sambil memerhatikan saja gerak-geri Deera. Kesian dia tengok Deera keletihan. Tapi apa peduli, demi nafsu serakah dan dendam ini, dia tetap akan melakukan sesuatu yang tak mungkin Deera akan lupakan…. ROGOL! Rahman dalam umur awal 40-an seperti hilang akal dan tak berfikiran waras. Nafsu mengatasi segala-galanya.
Sebaik saja Deera melangkah masuk bilik boss nak menghantar kertas kerja yang baru siap, Rahman cepat-cepat mengekor dari belakang. Klorofom dicurahkannya sedikit di kertas tisu. Sebaik saja Deera melangkah keluar bilik boss, Rahman memerangkap dan menekup hidung Deera dengan klorofom. Maka longlailah Deera terbaring di carpet. Rahman mendokong Deera masuk bilik boss dan di henyakkannya ke atas kusyen panjang bilik boss. Pintu ditutup dan dikunci. Kini hanya mereka berdua saja dan Rahman dah sedia nak buat apa saja… bila-bila masa.
Rahman membukak seluar dan telanjang. Tercacak batangnya ke atas. Dia bedebar-debar, berdegup jantung….akhirnya membuka pakaian Deera tanpa meninggalkan seurat benang. Panty hose hitam lambang seksi Deera dicampak ke tepi pintu. Rahman mula menjilat tetek Deera, kemudian cipap Deera dijilat dan dirodok dengan jari hantunya. Rahman terus mencium dan menjilat-jilat merata peha, betis dan akhirnya kaki Deera yang comel. Rahman mengambil masa yang lama menghidu setiap pelusuk kaki Deera, menjilat dan mengulum jari-jari kaki Deera yang putih bersih. Tumit Deera yang ada kesan pecah sikit-sikit dijilat dan dikulumnya.
Masa dah tiba…. tapi Rahman sabar menunggu 10 minit kerana dia nak merasa Deera semasa Deera sedar. Rahman bersedia di atas tubuh Deera, dicelah kangkang buntut lebar itu. Sambil menunggu Deera sedar, Rahman menggesel-gesel kepada butuhnya yang merah berkilat ke atas cipap Deera yang dibasahi air mazinya. Akhirnya Deera sedar sikit demi sedikit. Rahman memegang kedua-dua pergelangan tangan Deera dan menekannya ke kusyen. Bahagian lain nampaknya under control.
Sebaik saja Deera sedar Rahman ada di atas perutnya, dia pun….
“Eh! Cik Rahman… apa ni…nak buat apa ni???”
“Tolonglah Cik Rahman… janganlah….ahhh..ahhh” Deera meronta-ronta,
Rahman tak bersuara sebaliknya merenung wajah cemas Deera yang tercungap-cungap. Batangnya masih bergesel dengan cipap Deera yang dah lecak.
“Deera, rasakan ni, abang nak sekali ni saja…rasakan”
“Hahhh! Apa ni Cik Rahman…” Deera dah mula sedar Rahman dah mula mengorak langkah. Kepala butuhnya dah mula memberi “salam” kepala puki/ pantat Deera.
“Aaaahhhhhh!…” Deera merasakan tujahan butuh Rahman semakin dalam…. tak ada halangan lagi.
Rahman mengerjakan Deera! Tujahan tak mengenal erti kesihan lagi. Hanyunan zakarnya semakin kuat. Air mazi masing-masing bercampur, semakin lecak…..”Klecak..klecik…klecak..kecepap..” macam-macam bunyi. Rahman melepaskan tekanan pada tangan Deera dan mengangkat pula kedua-dua belah kaki Deera ke atas sambil tumit Deera dikulumnya. Kemudian Rahman mengiringkan kedududukan Deera. Mujur panjang butuhnya 7 inci, kalau tak tentu tak sampai ke dalam faraj kerana terhalang buntut lebar Deera. Puas dengan aksi itu, Rahman paksa Deera doggie! Ketika itulah Deera menyerah sepenuhnya… longlai dikerjakan Rahman. Posisi ini Rahman menyodok masuk butuhnya dengan kuat berulang-ulang kali tanpa henti hampir 15 minit! Rahman memang biasa main lama-lama… setakat sejam tak jadi hal.
Aku tahu sangat rahsia Rahman ni. Bukan setakat tongkat Ali, kecergasan latihan, bersukan dan stamina seperti peninju menjadi sebab kekuatan tubuh sasanya. Setakat badan sebesar Deera…. kacang saja, bukan sejam, dua jam terus meneruspun dia boleh kerjakan. Deera macam setengah mati… cipapnya dah merah pedih, tisu-tisu cipapnya melecet… kepanasan! Rahman nak meledakkan air maninya dalam faraj Deera… pastinya sambil melihat rengekan tangis perempuan sombong itu. Dengan beralih posisi, kedua-dua kaki Deera berada di bahu Rahman… lutut Deera mencecah dadanya sendiri…. Rahaman menujah lagi dengan kira-kira 20 tujahan terakhir dan,…… meledaklah air maninya diiringi tangisan dan lelehan air mata Deera.
Rahman lega, Deera sengsara. Bila butuhnya yang keras dicabut, air mani meleleh leleh di atas kain Deera yang mengalas kusyen bilik boss. Rahman mundar mandir mencari tisu. Kerantung telornya bergoyang-goyang, zakarnya tetap tegan dan keras. Melihatkan Deera yang mengiring…. malu melihat Rahman, Rahman naik syok lagi dan nak mencuba pulak foot fucking kaki Deera. Rahman melulut di carpet sambil tangannya menggenggam pergelangan kaki Deera. Dia mula menghidu dan mencium kaki Deera. Tapak kaki Deera yang bersih dijilat tanpa henti. Kemudian, jari-jari Deera dikulum. Ibujari kaki Deera berbau sikit dikulum sepuas-puasnya. Air mazi Rahman terbit lagi. Kalau dia terlihat tumit perempuan, selalulah batangnya tegang!
Lalu, Rahmanpun naik balik ke kusyen dan mula menujah batangnya ke tumit Deera. Dia menggesel-gesel sehingga ke hujung kaki Deera bertubi kali. Tapak kaki dan tumit Deera mula basah dan licin. Rahman mencepatkan hanyunan ke tumit Deera dan akhirnya meledakkan sekali lagi air mani pekat meliputi tumit Deera hinggalah ke jari-jari comel itu.
Setelah puas, Rahman pun berlalu meninggalkan Deera. Deera kesejukan hingga hampir jam 10.00 malam barulah dia berinsut keluar dan mencari jalan balik. Kesian Dia. Dia malu dan takut. Nak repot takut aib! Deera membuat keputusan membiarkan saja. Jika kali kedua berlaku, dia akan hantar Rahman ke penjara.
Cerita rekaan ini berlaku juga sebenarnya…. gambar-gambar main kaki perempuan ada dalam failku…e-mail aku di “maziwater@yahoo.com” bagi berkongsi pengalaman. Bagi sekretari, elakkan lah sombong dan jangan kerja lewat malam sorang-sorang. Yang dah berlaki macam Deera, ajaklah suami temankan.
Jumpa lagi.

3 comments: